Yokohama IG60 | Kitkarengas

RENGASMARKKINOIDEMME MUSTA HEVONEN ON KOKEILEMISEN ARVOINEN – ASIANTUNTIJA KERTOO MIKSI

Kilpailu rengasmarkkinoilla on kiivasta, mutta markkinaosuuksista kamppailevat vuodesta toiseen vanhat tutut merkit. Tarjolla olisi kuitenkin myös muita brändejä ja vieläpä kilpailukykyiseen hintaan. Yksi laadukas vaihtoehto on maailmalla suosittu merkki Yokohama.

Rengasmyynnin ammattilainen Tomi Laukkanen Vantaan Rengas-Sopista myöntää Yokohaman rengasmyynnin Suomessa olleen aiemmin vaisua. ”Tilanne on nyt kuitenkin muuttunut, ja myynnin kasvu on ollut huimaa, sillä kasvua edelliseen kauteen syntyi yli 125%!!”

Positiivinen asiakaspalaute kannustaa

Point S -ketjuun kuuluva Rengas-Soppi Oy myy Yokohaman renkaita Helsingin ja Vantaan toimipisteissään. Laukkanen toteaakin, että Yokohaman myynnin kasvu Suomessa on ennen kaikkea osaavan yhteistyön tulosta. ”Point S -ketju on kokenut ja asiantunteva rengasmyynnin kumppani.”

Laukkanen kertoo Yokohaman renkaiden olleen Suomen markkinoilla kymmenen vuoden ajan. ”Point S -ketjulla on usean vuoden kokemus Yokohamasta raskaan kaluston puolelta. Yhteistyön syvennyttyä pari vuotta sitten saimme mahdollisuuden tutustua myös merkin kevyeen puoleen eli henkilö- ja pakettiautojen renkaisiin.” Laukkanen toteaa tämän todella kannattaneen, sillä asiakaspalaute Yokohaman renkaista on ollut erittäin myönteistä.

Laadukas ja turvallinen kitka

Yokohama IceGuard IG60 -kitkarengas on suunniteltu pohjoismaisiin talvikeleihin. Rengas on ajettavuudeltaan tasapainoinen ja turvallinen. ”Hieno rengas Suomen vaihteleviin olosuhteisiin”, tiivistää Laukkanen ja kertoo renkaiden materiaalin olevan Yokohaman kehittämää, absorboivaa talvikumiseosta, joka pitää myös kovissa pakkasissa. Yli sata vuotta sitten perustettu japanilainen Yokohama onkin tunnettu tarkasta suunnittelu- ja testaustyöstä, joka näkyy renkaiden kovana suorituskykynä eri vuodenaikoina.

IceGuard IG60 -kitkarenkaan epäsymmetrinen kuviointi parantaa pitoa maamme haastavissa olosuhteissa. ”Yokohama on rakentanut Ruotsin Vidseliin oman testikeskuksen, jossa kehitetään ja testataan Pohjoismaisia talvirenkaita”, Laukkanen kertoo. Hän myös korostaa Yokohaman panostavan läpi tuotekehityksensä renkaan kestävyyteen ja ympäristönäkökulmiin. Rengasmyynnin asiantuntija uskoo tämän kannattavan myös tulevaisuudessa: ” Yokohama on sitoutunut koko Euroopan ja Suomen markkinoille.”

Taloudellisen ajajan valinta

Nastojen ystäville on tarjolla myös Yokohama IceGuard IG65 -nastarengas, joissa on uusi innovatiivinen nastamalli. Nastojen kovametalliosan kiinnityksessä on käytetty erityistä teknologiaa ja kuviointia, joka tuo tehostettua pitoa jäiselle tielle. Renkaan materiaalina käytetyn piidioksidi-yhdisteen ansiosta myös kestävyys on huippuluokkaa. Kestävyytensä ansiosta rengas on taloudellinen valinta laadukkaaseen talviajoon.

Yokohama onkin paitsi laadukas myös taloudellinen rengas. ”Yokohaman tuotekehityksessä painotetaan tyypillisesti juuri niitä asioita, jotka pidentävät renkaan kestoa ja vähentävät polttoaineen kulutusta”, tiivistää Laukkanen lopuksi ja kysyy ” YOKO haluat kokeilla?”

Yokohama IceGuard IG60 Kitka, tutustu jo tänään – katso lisää!

Yokohama IG60 | Kitkarengas

Facebook | FOLLOW US!

 Facebook

Instagram Instagram

Yhteystiedot

Rengas-Soppi | Helsinki

Sahaajankatu 13-15
00880 Helsinki
09 5844 840009 5844 8400
eratnf-fbccv@eratnf-fbccv.sv

Palvelemme:
Arkisin: 09:00-17:00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengas-Soppi | Vantaa

Kiitoradantie 9
01530 Vantaa
09-82127109-821271
inagnn@eratnf-fbccv.sv

Palvelemme:
Arkisin: 09:00-17:00
Lauantaisin: 10:00-14:00
Sunnuntaisin: Suljettu

Evästeseloste