Yokohama | Talvirenkaat

Yokohama IceGuard IG60 | kitkarengas

Yokohama IG60 | Kitkallista yhteistyötä!

 

Kitkallista yhteistyötä

Renkaan pintakuviointi on kehitetty vastaamaan sekä jäisen, lumisen että märän tienpinnan asettamiin haasteisiin. Epäsymmetrinen kuviointi tarjoaa sekä paranneltua pitoa että tasapainoista ajokokemusta. Kitkarenkaan äänenvoimakkuus on hiljainen ja sen polttoainetta säästävä suunnittelu tarjoaa taloudellisen ajokokemuksen.

  • Tasapainoista ajokokemusta Suomen talveen
  • Renkaan materiaaliseos mukautuu tienpintaan
  • Ehkäisee vesiliirtoa ja kuluu tasaisesti.

Huipputeknologia turvaamassa tasapainoisia ajokilometrejä

Kulutuspinnan keskiosan epäsymmetrinen muotoilu tehostaa renkaan jääpitoa, sillä se laajentaa renkaan kosketusotetta jäistä tienpintaa vasten. Premium-luokan kumiseos edesauttaa veden oikeaoppista kulkeutumista pois rengaskosketuksesta, mikä on erittäin tärkeää märkäpidolle.

Renkaan ”Quattro 3-D” -tekniikkaan perustuvat uritukset vahvistavat renkaan tasapainoisuutta ja reagointia ohjausliikkeisiin ensimmäisestä ajokilometristä lähtien. Kulutuspinnan ulommainen kuviointi vastaa puolestaan lumisella tiellä ajon vaatimuksiin. Materiaaliseoksen silica-pitoisuutta on nostettu ja optimoitu, minkä ansiosta renkaan kosketuspinta tien pintaa vasten on tasapainoinen, samalla kun renkaan mukautuminen tien pinnan muutoksiin tehostuu.

Yokohama panostaa läpi tuotekehityksensä renkaan kestävyyteen ja ympäristönäkökulmiin. Kitkarenkaan muotoilussa, kuvioinneissa ja materiaalivalinnoissa on painotettu Yokohamalle tyypilliseen tapaan seikkoja, jotka vähentävät polttoaineen kulutusta. Yokohama-renkaat ovatkin taloudellisen ajajan valinta, sillä ne tarjoavat pitkäkestoista ja polttoainetaloudellista ajoa läpi kilometrien.


Yokohama IceGuard IG60 -renkaan epäsymmetrinen pintakuviointi optimoi pidon jäällä, lumella ja vetisellä tien pinnalla.

>> Lue Yokohama artikkeli <<

Yokohama IG60 | Kulutuspinnan sivualueet Yokohama IG60 | Kulutuspinnan keskituki Yokohama IG60 | Salaman ura

>> Tästä lisää kokoja ja hintoja <<


Yokohama IceGuard IG65 | nastarengas

Yokohama IG65 | Jäätävän hyvä talvirengas

Purevaa pitoa

Paranneltu nastapito ja tasapainoinen ajokokemus kohtaavat Yokohaman nastarenkaan suunnittelussa.
Rengasmallissa on uusi innovatiivinen nastojen muotoilu, talviajoon optimoitu kulutuspinta ja materiaalina piidioksidi-yhdiste,
joka parantaa kumin kestävyyttä ja pitoa talven teillä.

  • Erinomainen hinta-laatusuhteen.
  • Erinomainen suorituskyky jäisellä tiellä
  • Hyvä valinta Suomen teille

Yokohama IceGuard IG65 -nastarengas on turvallinen valinta talven teille

Yokohaman IceGuard IC65 -nastarengas on luotettava rengasvalinta henkilö- ja pakettiautoihin sekä katumaastureihin, kun autoilulta etsitään tasapainotettua ja turvallista kokemusta. Rengas soveltuu erinomaisesti suorituskykyiseen ajoon niin jäisellä, lumisella kuin märällä tien pinnalla.

Renkaiden innovatiivinen uusi nastamalli on kehitetty vastaamaan juuri pohjoisen ajo-olosuhteiden liukkaiden ja lumisten teiden haasteisiin. Nastan kovametalliosan kiinnityksessä on käytetty erityistä teknologiaa ja kuviointia, joka tuo tehostettua pitoa jäiselle tielle. Nastojen määrä renkaassa riippuu luonnollisesti renkaan koosta ja IceGuard IG65 -renkaassa nastojen määrä vaihtelee huikean 158 – 172 kappaleen välillä. Nastojen rivitys on myös optimoitu tasapainottamaan ajoa talviteillä.

Japanilainen huippuluokan rengasosaaminen näkyy myös IceGuard IG65-renkaan pintakuvioinnissa ja urituksessa. Renkaan ristikkäinen kuviointi, mutkittelevat uurteet ja leveät sivusuuntaiset uurrokset tukevat turvallista ja tasapainotettua ajoa.

Renkaan kulutuspinta on niin ikään optimoitu Suomen olosuhteisiin sopivaksi. Renkaan piidioksidi-yhdiste parantaa kumin kestävyyttä, joten IceGuard IG65 -rengas onkin myös taloudellinen valinta laadukkaaseen talviajoon. Yokohamalle tuttuun tyyliin renkaiden polttoainetaloudellisuuteen on kiinnitetty huomiota suunnittelussa, minkä ansiosta voit säästää polttoaineen kulutusta läpi ajon.

>> Lue Yokohama artikkeli <<

Yokohama IG65 | Purevaa pitoa

>> Tästä lisää kokoja ja hintoja <<


 

Yokohama-renkaat valmistetaan ympäristö huomioon ottaen

Yokohaman tuotekehityksessä ja valmistuksessa otetaan huomioon ympäristöseikat jokaisessa valmistuksen vaiheessa. Yokohama panostaa tehokkaasti CO2 -päästöjen vähentämiseen, jätteiden käsittelyyn ja kokonaisvaltaisesti ympäristötietoiseen rengasvalmistukseen. Esimerkiksi BluEarth-Es32 -mallissa renkaan polttoainetehokkuus on hiottu huippuunsa siten, että ajaminen säästää mahdollisimman tehokkaasti myös polttoaineen kulutusta. Yokohama renkaat ovat rengasalan vihreyden kärjessä, sillä esimerkiksi kaikkien Yokohaman tehtaiden tavoitteena on saavuttaa nollapäästöjen raja. Usea tehdas onkin onnistunut tässä jo yli kymmenen vuoden ajan.

Yokohamalla on meneillään useita eri ohjelmia ympäristöjalanjäljen pienentämiseksi ja tuotantoprosessia on muutettu kokonaisuudessaan energiatehokkaaksi. Yokohaman tempauksiin on kuulunut myös puolen miljoonan puun istutus ympäri maailmaa. Tehtailla myös kierrätetään valmistuksen teollisuusjätettä tehokkaasti, joten Yokohama on sekä suorituskykyinen että ehdottoman ympäristötietoinen valinta!

Yokohama Rubber Company

Yokohama-renkaat ovat japanilaisen rengasosaamisen todellinen ylpeydenaihe. Yli sata vuotta sitten Japanissa perustettu Yokohama on tunnettu rengasalalla tarkasta suunnittelu- ja testaustyöstä, joka näkyy renkaiden kovana suorituskykynä eri vuodenaikoina. Yokohamalle on tärkeää tehdä laadukasta ja kestävää työjälkeä, ja kaikki Yokohama-renkaat testataan ajoon sopiviksi ja turvallisiksi valinnoiksi.

Yokohama on erityisen tunnettu erilaisten kesä- ja talvirenkaiden teknisen tarkkana valmistajana. Koko Yokohaman tuotanto sisältää niin henkilöautojen kuin katumaasturien, rekkojen kuin bussien renkaiden valmistusta, ja japanilainen tarkkuus ulottuu koko tuotantoketjuun. Etenkin renkaiden luotettavuus, kulutuksen kestävyys ja hiljaisuus tien päällä saavat kiitosta Yokohaman renkaiden käyttäjiltä.

Japanilainen rengasala tunnetaan teknisistä innovaatioistaan ja jatkuvasta tuotetestauksesta, mikä näkyy Yokohama-renkaiden kehityksessä ja luotettavuudessa. Yokohama renkaat työllistävät yli 24 000 alan ammattilaista eri puolilla maailmaa, ja vankka osaajien joukko kehittää renkaita jatkuvasti kohti kovempia suorituksia. Yokohama on myös ensimmäinen japanilainen rengasvalmistaja, joka sai ISO9001 -sertifikaatin tunnustuksena laadukkaasta suunnittelusta, tuotekehityksestä, tuotannon järjestelyistä ja muista renkaisiin liittyvistä palveluista.

Valitse siis Yokohama-renkaat, kun etsit luottokaveria tien päälle!

YOKO HALUAT KOKEILLA?

Yhteystiedot

Rengas-Soppi | Helsinki

Sahaajankatu 13-15
00880 Helsinki
09 5844 840009 5844 8400
eratnf-fbccv@eratnf-fbccv.sv

Palvelemme:
Arkisin: 09:00-17:00
Lauantaisin: Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Rengas-Soppi | Vantaa

Kiitoradantie 9
01530 Vantaa
09-82127109-821271
inagnn@eratnf-fbccv.sv

Palvelemme:
Arkisin: 08:00-18:00
Lauantaisin: 25.6 | Suljettu
Sunnuntaisin: Suljettu

Evästeseloste